Kaartenset “Romance” gratis download

De kaartenset “Romance” is hier gratis te downloaden:

de fuckups gratis kaartenset "Romance"

De kaartenset “Romance” is klaar om gedrukt te worden; download de file fuckupsRomance.zip naar uw harde schijf, dubbelklik deze in de map waar u deze heeft gedownload om de gecomprimeerde zip map te openen. Kopieer nu de zich daarin bevindende jpg kaarten uit de kaartenset “Romance” naar een andere map. Met deze uitgepakte files kunt u vervolgens naar uw kopieerwinkel of drukkerij om daar de kaartenset “Romance” te laten afdrukken of printen. Vergeet u niet om de kaarten uit kaartenset “Romance” voldoende te frankeren wanneer u ze verstuurt?

T

5 Comments

  1. Hello,I am a young writer enreolld in a college age writing course and one of my assignments is to select magazines that might accept the articles and short stories that i write. I am curious if i can get a sample copy of your magazine without subscribing. Is this possible? Also, do you pay for articles that get published in your magazine?Please let me know as soon as it is possible for you. Contact me at .Thank you so much for your time,Ginny Bridge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s