Dave Zilver, dames en heren.

Cultartiest met dito status Dave Zilver, bekend van, o.a. “Blauw is de kleur der liefde”, “Ik ben de vent waar je moeder je voor gewaarschuwd heeft”, “In opperste staat van opwinding”, “Bella ma mare”, “Pakkie sjek (ratadadada)”, medley “Brinta – Sjonnie – Rita Corita”, “Het kan stormen op de heide”, “Lekker in bad, Lekker lijf (moet eigenlijk nog bas in)”, “Ik heb zin aan iets”, “Tequila” etc., is nu terug met de kraker “twee flesjes wijn” alhier op het defuckups platform aanhoorbaar:

Klikkerdeklik!

Bezoek ook eens zijn overvolle site davezilver.com

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s